Borebillebekæmpelse

Professionel bekæmpelse af borebiller.
Markedets bedste bekæmpelsespriser!

Borebillebekæmpelse

Professionel og effektiv borebillebekæmpelse.

Bekæmpelsesmidler

Vi benytter godkendte bekæmpelsesmidler.

Aftaleoverholdelse

Vi holder vores aftaler og kommer altid til tiden.

Billige priser

Vi har markedets bedste bekæmpelsespriser.

Bestil borebillekæmpelse her!

Bekæmpelse af borebiller A-Z

Hos Time People Insektbekæmpelse har vi speciale i bekæmpelse af borebiller i bærende bygningsdele/trækonstruktioner, spær, bundremme, trægulve m.v.

Vi har det bedste bekæmpelsesudstyr, hvor vi bl.a. kan bekæmpe borebiller i 8-9 meters højde uden brug af stige eller stillads. Vi har desuden udarbejdet en effektiv metode til bekæmpelse af borebiller, som sikrer at alle trækonstruktioner, slavisk bliver grundigt penslet og/eller sprøjtebehandlet med en særlig borebillegift, der målrettet angriber og udrydder både borebiller og deres larver.

Mistanke om borebiller
Har du mistanke om at du har fået borebiller i tagkonstruktionen, skal du handle hurtigt, da borebiller i tagkonstruktionen, kan medføre, at bærende dele som spær og lægter bliver ædt op indefra, hvorefter taget kollapser, hvilket i sagens natur har alvorlige konsekvenser for både bygningen og ikke mindst din økonomi.

Inspektion og forebyggende behandling mod borebiller
Vi oplever desværre, at mange først opdager at de har borebiller i tagkonstruktioner når det er for sent. Derfor anbefaler vi at du som boligejer, boligforening, ejendomsadministrator m.v. får foretaget en inspektion af ejendommens loft, hvor det vurderes om der er borebiller, samt om der eventuelt skal foretages borebille bekæmpelse eller om der eventuelt skal foretages en forebyggende behandling mod borebiller i trækonstruktionen. Forebyggende behandlinger er langt billigere end den bekæmpende behandling, da trækonstruktionerne ikke skal have den samme mængder borebillegift, samt at trækonstruktionerne ikke skal rengøres før den forebyggende borebille behandling.

Hjælp til tømning og rengøring af loftrum
Vi oplever at mange bruger deres lofter til opbevaring af diverse effekter som f.eks. møbler, tøj, julepynt osv. Er der mange ting og meget rod på loftet, forhindre dette at der kan udføres effektiv borebille bekæmpelse. Et af de områder hvor Time People adskiller sig markant fra andre skadedyrsfirmaer er, at vi tilbyder bekæmpelse af borebiller fra A-Z, hvilket betyder, at også tilbyder hjælp til tømning, oprydning og rengøring af loftrum, hvilket er nødvendig for at opnå effektiv bekæmpelse af borebiller.

Bestil borebillebekæmpelse i dag!
Ønsker du at bestille- eller vil du vide mere om vores borebillebekæmpelse, så kontakt og fra vores kontakteformular eller ring 51928304.

Kontakt os her!

Mere om vores arbejdsmetoder, borebiller m.v.
Klik her for at læse mere om vores arbejdsmetoder, borebiller, information om borebillegift m.v.

Insektbekæmpelse
Udover borebiller bekæmper vi andre former for insekter, herunder hvepse, myrer, skægkræ, væggelus m.fl.

Bliv ringet op!

Udfyld felterne med dine oplysninger, så ringer vi tilbage til dig.

Dit navn*

Dit telefonnummer*