Rengøring efter rotter i kantinekøkkener
Det er katastrofalt at få rotter i et kantinekøkken, køkkenet fungerer ofte som hjertet på skoler og institutioner, det er her medarbejdere, elever, børn, unge og studerende får deres daglige mad.
Er der konstateret rotter i et kantinekøkken skal køkkenet lukkes, den kommunale rottebekæmpelse skal underrettes, huller skal lukkes/rottesikres, der skal påbegyndes rottebekæmpelse, og køkkenet skal holdes under observation for spor efter rotter i minimum 48 timer (i samråd med fødevarestyrelsen). Når der er gået minimum 48 timer uden spor efter rotter, skal køkkenet rengøres og desinficeres, inden køkkenet kan åbne op igen. Derfor er det afgørende at rengøring og desinficering sker professionelt, hurtigt og effektiv, således nedlukningstiden minimeres, og man undgår smitte fra rotter i de fødevarer som efterfølgende bliver tilberedt og produceret fra køkkenet.
Specialister i restaurationkøkkener og kantinekøkkener
Hos Time People Skadeservice har vi stor erfaring i rengørings- og desinfektionsopgaver i både restaurationkøkkener, storkøkkener, kantinekøkkener m.v. Vi ved hvordan vi skal tilgå opgaven hurtigt og effektiv, således at køkkenet kan komme hurtigt i drift.
Vi tilbyder bl.a.:
- Hurtig udkald
- Diskretion (særligt egnet for restaurationer)
- Rottesikring
- Strategisk udlægning af spor
- Digital Rotteovervågning
- Udsmidning af kasserede fødevarer
- Effektiv rengøring og desinfektion af kantinekøkkener
- Billige priser